Home Υπηρεσίες Λεύκανση Opalescence
Λεύκανση Opalescence Boost

Opalescence® Boost
40% υπεροξείδιο του υδρογόνου

• Δυνατό τζελ με 40% υπεροξείδιο του υδρογόνου
• Ενεργοποιείται χημικά - δε χρειάζεται φως
• Φρέσκο υλικό για κάθε εφαρμογή
• Ακριβής τοποθέτηση, ευδιάκριτο για πλήρη απομάκρυνση
• 2 εφαρμογές των 20 λεπτών σε μία συνεδρία
• Η σύνθεση PF ενδυναμώνει την αδαμαντίνη, ελαχιστοποιεί την ευαισθησία, προστατεύει από την τερηδόνα

Χρήσεις
Για την ιατρική λεύκανση των δοντιών στο οδοντιατρείο. Το Opalescence Boost είναι μια εναλλακτική, συντηρητική μέθοδος για τη θεραπεία σκουρόχρωμων δοντιών με εσωτερικές δυσχρωμίες (σε σύγκριση με στεφάνες, όψεις κτλ.) που προκλήθηκαν από ασθένεια, τραυματισμό ή ιατρική θεραπεία, όπως π.χ. εκ γενετής, συστημικοί, μεταβολικοί, φαρμακολογικοί, τραυματικοί ή ιατρογενείς παράγοντες, όπως οδοντική φθορίαση, ίκτερος, κηλίδες από τετρακυκλίνη και μινοκυκλίνη των ενηλίκων, πορφυρία, τραύμα, και εμβρυϊκή ερυθροβλάστωση. Με το Opalescence Boost, ο οδοντίατρος μπορεί να αντιμετωπίσει δυσχρωμίες με πολύ εστιασμένο και αποτελεσματικό τρόπο.

 

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΩΣ!
Πολλά επιστημονικά άρθρα επιβεβαιώνουν:
Η φωτοενεργοποίηση των τζελ λεύκανσης δεν ενισχύει το αποτέλεσμα της λεύκανσης, αλλά αντίθετα οι παρενέργειες αυξάνονται. Για μικρό χρονικό διάστημα, η αφυδάτωση των δοντιών που προκαλείται από την έκθεση στο φως μπορεί να δώσει την ψευδαίσθηση λευκότερων δοντιών. Αυτό όμως είναι παροδικό. Πέρα από αυτό, η φωτοενεργοποίηση μπορεί να εκθέσει τους χρήστες σε υψηλά επίπεδα υπεριώδους ακτινοβολίας.

 

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες εντός του ιατρείου

 

"Χρησιμοποιούμε τη γνώση, εφοδιαζόμαστε με θάρρος και υποδεχόμαστε το μέλλον. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, γνωρίζουμε άριστα το χώρο που βρισκόμαστε και στόχος μας είναι να πετύχουμε το καλύτερο."

Κοσμήματα Δοντιών

Banner

Το Ιατρείο

iatrio6.jpg