Η φυσική λύση στο hangover

Ποτέ πια hangover!

 

Λεύκανση Yotuel

Απλή και ασφαλής μέθοδος λεύκανσης δοντιών

 

Περιοδοντίτιδα

Χρήσιμες πληροφορίες

 

Εμφυτεύματα

Οδοντικά εμφυτεύματα

Υγιεινή διατροφή

Στα βακτηρίδια της οδοντικής μικροβιακής πλάκας αρέσουν οι υδατάνθρακες (τροφές που περιέχουν ζάχαρη) και τους χρησιμοποιούν για να επιτεθούν στα δόντια μας. Ας τους κάνουμε δίαιτα λοιπόν!

 

Δε γίνεται λόγος φυσικά να τους καταργήσουμε γιατί ο οργανισμός μας τους έχει ανάγκη.


  • Οι πρωτεΐνες (κρέας-τυρί-ψάρι-γαλακτοκομικά) θα πρέπει να καταλαμβάνουν το 15% της διατροφής μας, τα λίπη (βούτυρο-λάδι) το 30% και οι υδατάνθρακες (ζάχαρη-φρούτα-πατάτες) το 55%.

  • Ας μην ξεχνάμε ότι χρειαζόμαστε επίσης φυτικές ίνες (δημητριακά, λαχανικά, φρούτα) και πολύ νερό. Διότι το νερό αντιπροσωπεύει 70-75% του βάρους στο μωρό, 60% του βάρους στον ενήλικα και 50% στον ηλικιωμένο.

  • Η καλή διατροφή είναι επίσης θέμα ρυθμών.

  • Τα ισορροπημένα γεύματα. Σε τακτικές ώρες μέσα στην ημέρα, καλύπτουν με σωστό τρόπο τις ανάγκες μας σε ενέργειας: ένα πρωινό για το ξεκίνημα της μέρας, ένα γεύμα και ένα δείπνο το βράδυ.

  • Μπορεί να χρειαστούν ακόμη 2 ενδιάμεσα γεύματα κατά τη διάρκεια της μέρας σε όσους καταναλώνουν πολλή ενέργεια (αθλητές και παιδιά).

 

"Χρησιμοποιούμε τη γνώση, εφοδιαζόμαστε με θάρρος και υποδεχόμαστε το μέλλον. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, γνωρίζουμε άριστα το χώρο που βρισκόμαστε και στόχος μας είναι να πετύχουμε το καλύτερο."

Κοσμήματα Δοντιών

Banner

Το Ιατρείο

dsc01899.jpg

Επικοινωνία