Υαλουρονικό

Θεραπεία με προϊόντα της Zimmer!

 

Λεύκανση Boost

Με την επαναστατική μεέθοδο της Opalescence

 

Αθλητική Οδοντιατρική

Χρήσιμες πληροφορίες

 

Εμφυτεύματα

Οδοντικά εμφυτεύματα

Τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο
Ο οδοντίατρος, σήμερα, δεν είναι μόνο για να μας θεραπεύει όταν πονάμε. Οι σύγχρονες γνώσεις και η υλικοτεχνική υποδομή που διαθέτει, του επιτρέπουν να προλαβαίνει τις ασθένειες, να τις αποφεύγει ή να περιορίζει τις συνέπειές τους. Διότι ο οδοντίατρος είναι ο “γιατρός των δοντιών μας”

Όπως ο οικογενειακός γιατρός, έτσι και ο οδοντίατρος κρατάει ιατρικό ιστορικό, στο οποίο σημειώνει όλες τις πληροφορίες που του δίνουμε για τη γενική μας υγεία (χειρουργικές επεμβάσεις, αλλεργίες κ.λ.π.), τις διατροφικές μας συνήθειες, τον κίνδυνο ανάπτυξης τερηδόνας και ασθενειών των ούλων. Τις εξετάσεις και τις θεραπείες που μας έχει κάνει καθώς και ένα αρχείο των επισκέψεών μας για έλεγχο και πρόληψη.

 

 

Να μην ξεχνάμε:


  • Η τερηδόνα όπως και η ουλίτιδα είναι ασθένειες. Κατατάσσεται στις 10 πρώτες μάστιγες παγκοσμίως στον τομέα της υγείας.

  • Δεν διατρέχουμε όλοι τον ίδιο κίνδυνο να αναπτύξουμε τερηδόνα ή ασθένειες των ούλων γιατί δεν παρουσιάζουμε όλοι την ίδια αντίσταση στην τερηδόνα ούτε έχουμε όλοι τα ίδια βακτήρια στο στόμα.

  • Οι τακτικές επισκέψεις για έλεγχο είναι σημαντικές γιατί μπορούμε να εντοπίσουμε την εμφάνιση μιας οδοντοστοματικής ασθένειας.

  • Μια κατάσταση κούρασης και στρες μπορεί να επιδεινώσει τη στοματική μας υγεία χωρίς να το αντιληφθούμε.

 

"Χρησιμοποιούμε τη γνώση, εφοδιαζόμαστε με θάρρος και υποδεχόμαστε το μέλλον. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, γνωρίζουμε άριστα το χώρο που βρισκόμαστε και στόχος μας είναι να πετύχουμε το καλύτερο."

Κοσμήματα Δοντιών

Banner

Το Ιατρείο

iatrio12.jpg

Επικοινωνία