Home Community
Οδοντόβουρτσα FlexCare

Σας παρουσιάζουμε την FlexCare

Η τεχνολογικά πιο προηγμένη οδοντόβουρτσα από τη Philips Sonicare


Το τακτικό, σχολαστικό βούρτσισμα απομακρύνει την πλάκα και βοηθά στην διατήρηση της καθαριότητας και της υγείας δοντιών και ούλων. Η καλή στοματική υγιεινή έχει συσχετιστεί με την πρόληψη της καρδιακής νόσου και των πρόωρων γεννήσεων, καθώς και με την διαχείριση του διαβήτη. Για αυτό ακριβώς το λόγο η οδοντόβουρτσα σας είναι σημαντικό κομμάτι ενός υγιεινού τρόπου ζωής, όπως ακριβώς η σωστή διατροφή και η άσκηση.

Η FlexCare έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διασπά την συνοχή της πλάκας – μία κολλώδης μάζα επιβλαβών μικροοργανισμών. Η κολλώδης ιδιότητα της πλάκας δυσκολεύει την πρόληψη της ουλίτιδας, διότι ακόμα και όταν η πλάκα απομακρύνεται με το βούρτσισμα, σύντομα επιστρέφει και πάλι.

Η FlexCare απομακρύνει περισσότερη πλάκα από μία χειροκίνητη οδοντόβουρτσα και από την προηγούμενη έκδοση της Sonicare, την Sonicare Elite. H μοναδική ProResults κεφαλή της FlexCare προσαρμόζεται στο σχήμα των δοντιών σας και έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί με ένα εξαιρετικά ευρύ πεδίο βουρτσίσματος.

Η FlexCare χρησιμοποιεί sonic τεχνολογία, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Οι ειδικά σχεδιασμένοι μαλακοί θύσανοι της οδοντόβουρτσας σε συνδυασμό με τις μοναδικές δυνάμεις της dynamic fluid action (δράση δυναμικών υγρών), έχουν ως αποτέλεσμα έναν σχολαστικό και ολοκληρωμένο καθαρισμό, ακόμα και σε περιοχές με δύσκολη πρόσβαση. Επιπλέον προσαρμόζεται στον σύγχρονο και πολυάσχολο τρόπο ζωής όπου και αν βρίσκεστε και εναρμονίζεται στην καθημερινότητα σας καθότι μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από 3 τρόπους καθαρισμού (Clean, Sensitive, Massage) και δύο προγράμματα βουρτσίσματος (Go Care, Max Care).

Σαν τέλεια προσθήκη στα παραπάνω, η Philips σχεδίασε τον πρώτο συνδυασμό UV sanitizer (απολυμαντή) και φορτιστή, προστατεύοντας έτσι την κεφαλή της οδοντόβουρτσας από δυνητικά βλαβερούς μικροοργανισμούς. Ο απολυμαντής FlexCare βοηθά στην εξολόθρευση των βακτηρίων, χαρίζοντας μία καθαρή και υγιεινή κεφαλή οδοντόβουρτσας μέσα σε ένα δεκάλεπτο. Αυτό επιτυγχάνεται με την UV τεχνολογία που διαθέτει, η οποία εξουδετερώνει μικροοργανισμούς που μπορεί να χρησιμοποιούν τους θυσάνους της κεφαλής της οδοντόβουρτσας σαν υπόστρωμα ανάπτυξης.

 

Ανεπανάληπτος μηχανικός σχεδιασμός

Οι σχεδιαστές της FlexCare ενίσχυσαν την εργονομία της χειρολαβής έτσι ώστε να είναι πλέον 30% ακόμα πιο λεπτή, 16% ακόμα πιο ελαφριά και να έχει 80% λιγότερη δόνηση από την Sonicare Elite. Όλα αυτά, μαζί με τις εξατομικευμένες ρυθμίσεις λειτουργίας, προσφέρουν μία καθολικά βελτιωμένη εμπειρία βουρτσίσματος, βοηθώντας τους ασθενείς να είναι πιο αφοσιωμένοι από ποτέ στην στοματική τους υγιεινή.
Μία καθαρή κίνηση.

Σαν τέλεια προσθήκη στα παραπάνω, η Philips σχεδίασε τον πρώτο συνδυασμό UV sanitizer (απολυμαντή) και φορτιστή, προστατεύοντας έτσι την κεφαλή της οδοντόβουρτσας από δυνητικά βλαβερούς μικροοργανισμούς. Ο απολυμαντής FlexCare βοηθά στην εξολόθρευση των βακτηρίων, χαρίζοντας μία καθαρή και υγιεινή κεφαλή οδοντόβουρτσας μέσα σε ένα δεκάλεπτο. Αυτό επιτυγχάνεται με την UV τεχνολογία που διαθέτει, η οποία εξουδετερώνει μικροοργανισμούς που μπορεί να χρησιμοποιούν τους θυσάνους της κεφαλής της οδοντόβουρτσας σαν υπόστρωμα ανάπτυξης.

Η τεχνολογία της Philips Sonicare έχει δοκιμαστεί και υποστηρίζεται σε περισσότερες από 140 δημοσιευμένες κλινικές εργαστηριακές μελέτες, σε παραπάνω από 40 Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα παγκοσμίως. Οι επαναφορτιζόμενες οδοντόβουρτσες της Philips Sonicare έχει αποδειχτεί ότι προωθούν, διατηρούν και βελτιώνουν ένα ευρύ φάσμα περιπτώσεων της στοματικής φροντίδας, ενώ έχουν δείξει ότι είναι ικανές να συμμορφώσουν περισσότερο τους ασθενείς ως προς την συνέπεια της στοματικής τους υγιεινής ανάμεσα από τις επισκέψεις στον οδοντίατρο, βελτιώνοντας έτσι όχι μόνο την στοματική, αλλά και την συνολική τους υγεία.


Δείτε ένα ενημερωτικό video εδώ. (Αν το πρόγραμμα αναπαραγωγής δεν ανοίγει το αρχείο κάντε δεξί κλικ αποθηκεύστε το και ανοίξτε το με το Media player)

 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε εντός του Ιατρείου.

 

"Χρησιμοποιούμε τη γνώση, εφοδιαζόμαστε με θάρρος και υποδεχόμαστε το μέλλον. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, γνωρίζουμε άριστα το χώρο που βρισκόμαστε και στόχος μας είναι να πετύχουμε το καλύτερο."

Κοσμήματα Δοντιών

Banner

Το Ιατρείο

dsc01893.jpg