Home Βιογραφικό
Βιογραφικό

Ο Τσαχαλίνας Δημήτριος γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 1975 στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσε τη βασική του εκπαίδευση αποφοιτώντας από τη γερμανική σχολή Θεσσαλονίκης και εισήχθη στην Οδοντιατρική σχολή του Α.Π.Θ. από όπου και αποφοίτησε.
Μετεκπαιδεύτηκε στον τομέα της ενδοδοντολογίας στην πανεπιστημιακή οδοντιατρική κλινική του Münster Γερμανίας από όπου και απέκτησε διδακτορικό δίπλωμα. (629KB .pdf)

Μετεκπαιδεύτηκε στην Πανεπιστημιακή Κλινική Αθηνών στη μονάδα Οδοντιατρικής Αντιμετώπισης Ογκολογικού Ασθενούς.

Συμμετείχε σε εκπαιδευτικά σεμινάρια στη Ζυρίχη, στο Ανόβερο, στο Άμστερνταμ, στο Ντύσσελντορφ, στη Στοκχόλμη, στη Στουτγκάρδη, στη Μαδρίτη και στη Νέα Υόρκη.

Είναι μέλος της γερμανικής ενδοδοντικής εταιρείας DGEndo, μέλος της Ελληνικής εταιρίας αθλητικής οδοντιτρικής (ΕΕΑΘΛΟ) και μέλος της Υποστηρικτικής Αγωγής στόματος ογκολογικού ασθενούς.

Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας υπήρξε οδοντίατρος στο ΓΣΝ Διδυμοτείχου (496), στο ΓΣΝ Ξάνθης (412) και στο ΓΣΝ Θεσσαλονίκης (424).

 

Συνεργάτης ογκολογικού τμήματος Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.


Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Αθλητική Οδοντιατρική (European Association for Sports Dentistry)


Συμβεβλημένος με τον ΕΔΟΕΑΠ

 

 

"Χρησιμοποιούμε τη γνώση, εφοδιαζόμαστε με θάρρος και υποδεχόμαστε το μέλλον. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, γνωρίζουμε άριστα το χώρο που βρισκόμαστε και στόχος μας είναι να πετύχουμε το καλύτερο."

Κοσμήματα Δοντιών

Banner

Το Ιατρείο

iatrio9.jpg